WordPress-utvecklare

Att över 20% av vÀrldens alla webbplatser Àr skapade i WordPress Àr ingen slump. WordPress Àr:

  • Enkelt att anvĂ€nda
  • FramtidssĂ€kert
  • Extremt flexibelt

Jag Àr din WordPress-utvecklare som tar fram en webbplats efter dina och besökarnas behov.

WordPress-utvecklare

SkrÀddarsydda teman

För att göra ett professionellt intryck pÄ dina besökare Àr det viktigt med ett ordentligt, responsivt WordPress-tema. Jag tar fram en design efter dina önskemÄl som jag vet kommer prestera.

WordPress blir vad jag gör det till

WordPress kan anvÀndas bÄde till de enklaste sajter och de mest komplexa. Saknar du nÄgot? DÄ skapar jag det Ät dig och integrerar det med din webbplats.

SkrÀddarsydda plugins

Alla webbplatser Àr unika, och ibland behövs funktioner utöver de som följer med WordPress. Som din WordPress-utvecklare skapar jag pluginet som gör det som behövs pÄ din webbplats.

E-handel i WordPress

Ta betalt för dina produkter eller tjÀnster online, och hantera en webbshop direkt i WordPress. Med dig fÄr du enkelheten och flexibiliteten. LÀs mer

Ivars tillgÀnglighet och tillmötesgÄende har gjort att mitt arbete med min webbplats gÄtt smidigt, snabbt och över förvÀntan!
Sati BacchusSati Bacchus, coach
Ivar Àr en klippa vad det gÀller att föreslÄ eller sjÀlv göra förbÀttringar i programmering och SEO. Alla borde ha en Ivar!
Johan Julius, copywriter
NÀr jag behövde en ny webbplats som var modern, responsiv och snabb vÀnde jag mig till Ivar, vilket var en fulltrÀff! Han var lyhörd för mina önskemÄl och mycket kunnig inom omrÄdet. Han har ett smart tÀnk kring hur webbplatsen ska utformas för att vara anvÀndarvÀnlig och tilltala besökaren. Jag Àr oerhört nöjd med resultatet och kan varmt rekommendera Ivar!
Sofie FahlströmSofie Fahlström, Breddgrad43