Snabb webbplats

57% av dina besökare lämnar sidan om den tar mer än tre sekunder att ladda. Att ha en snabb webbplats kan med andra ord vara avgörande ifall en besökare blir kund eller inte.

Ha inte en långsam webbplats i onödan ? jag går igenom sajtens prestanda och optimerar den där det behövs, samt kommer med tips på hur du bibehåller snabbheten. Du betalar naturligtvis bara för resultatet; ingen snabb webbplats, ingen faktura.

Snabb webbplats

Fler sidvisningar

En snabb webbplats ökar i regel antalet sidor dina besökare tittar på, vilket innebär att de spenderar längre tid på din webbplats.

Lägre omkostnader

Med en snabb webbplats, som är prestandaoptimerad på rätt sätt, behöver du inte lika kraftfull hårdvara för servern, vilket innebär lägre omkostnader i både inköp och drift.

√Ėkad f√∂rs√§ljning

Driver du en webbshop? Dina besökare trivs bättre på en snabb webbplats än en långsam, vilket kan resultera i en ökad försäljning.

Högre rank i sökmotorer

Visste du att Google numera använder webbprestanda som en av sina rankningsfaktorer? Detta innebär att en snabb webbplats kan ranka högre i sökresultaten än en långsam.