Portfolio

HÀr Àr ett urval av de sajter jag har gjort eller hjÀlpt.

Bonnier Tidskrifter

Bonnier Tidskrifter

Bonnier Tidskrifter behövde en kampanjsida för sin tidning Kamratposten, dÀr de kan fÄ ut all information i ett Excel-ark och importera till sitt affÀrssystem.

De tog kontakt med mig och tillhandahöll det material som skulle finnas med pÄ sidan. Jag skötte Àven hosting av kampanjsidan och sÄg till att den skulle tÄla hög belastning.

Urb-it

Urb-it

Urb-it levererar sina kunders varor till konsumenter inom en timme ? snabbt, miljövÀnligt och personligt. De har pÄ sÄ vis fÄtt mycket uppmÀrksamhet i media pÄ senaste tiden, och nÀr de frÄgar mig om hjÀlp blir svaret enkelt.

Jag utvecklade ett WooCommerce-plugin Ät dem som gör det enkelt för deras kunder att erbjuda urb-it som leveransmetod i sina webbshoppar. Det Àr Àven jag som sköter framtida uppdateringar av pluginet.

Where's the Music

Where's the Music

Festivalen Where's the Music behövde bland annat en skrÀddarsydd evenemangskalender, som jag utvecklade som ett separat WordPress-plugin.

Under sin höga trafik fick de Àven seriösa prestandaproblem, varpÄ jag kontaktades för akut hjÀlp. Jag flyttade deras webbplats till en bÀttre server och gjorde diverse prestandaoptimeringar för att fÄ den snabb och alert trots sin storlek.

Besök webbplatsen

Vianor

Vianor

Vianor utvecklade en intern webbshop för sina verkstÀder i WooCommerce. Med mÄnga olika leverantörer ville de slippa kontakta varje leverantör manuellt för varje order de fÄr in.

Jag skapade ett plugin Ät dem som automatiskt delar upp inkommande orders per leverantör, dÀr varje leverantör fÄr en order med endast de produkter som har bestÀllts frÄn dem.

Leverantörerna kan Àven logga in och hantera sina egna produkter.

Peugeothuset

Peugeothuset

Peugeothuset i Eskilstuna var trötta pÄ deras gamla webbplats, som de knappt hade nÄgon kontroll över.

De kontaktade mig och jag skapade en ny, responsiv webbplats Ät dem utifrÄn deras skiss. Webbplatsen gjordes i WordPress och Àr numera mycket enklare för dem att underhÄlla.

Besök webbplatsen

Breddgrad43

Breddgrad43

Breddgrad43 hjÀlper sina kunder att boka semesterresor pÄ egen hand, och pÄ sÄ vis betala mindre Àn för motsvarande resa hos en resebyrÄ.

De hade köpt ett WordPress-tema de inte var nöjda med, dÀrför utvecklade jag ett nytt tema Ät dem frÄn grunden. Jag tipsade Àven om hur de ska tÀnka kring SEO och kundkonvertering.

Besök webbplatsen

Dans pÄ Rosor

Dans pÄ Rosor

Kunden har tidigare sÄlt dansskor online, dÄ via en annan plattform som hon inte var helt nöjd med. Jag vÀgledde henne till WooCommerce och skapade ett nytt WooCommerce-kompatibelt WordPress-tema.

Besök webbplatsen

Trafikskolan i Norberg

Trafikskolan i Norberg

Trafikskolan ville kunna ta betalt för kurser online, samtidigt som de inte var helt nöjda med designen pÄ den dÄvarande webbplatsen som inte matchade de övriga medierna.

Jag skapade ett nytt WordPress-tema Ät dem utifrÄn deras grafiska profil, pÄ sÄ vis blev deras varumÀrke mer enhetligt. Sedan utvecklade jag en lösning baserad pÄ WooCommerce sÄ att deras kunder kan boka och betala online.

Besök webbplatsen

Falck Sverige

Falck Sverige

Falck hade tidigare ett verktyg för att anordna tÀvlingar och undersökningar, samt skapa interna evenemang. Verktyget var bristfÀlligt och omodernt, sÄ jag hjÀlpte dem med att skapa ett nytt baserat pÄ WordPress.

Det nya verktyget Àr mycket flexibelt och anvÀndarvÀnligt, bÄde för besökarna och de anstÀllda, samtidigt som det Àr mobilvÀnligt och följer Falck?s grafiska profil.

Torkild Sköld

Torkild Sköld

Den prisbelönta förelÀsaren Torkild Sköld behövde ett statistikverktyg för biljettförsÀljningen pÄ sin webbplats, som drivs med WordPress och WooCommerce.

Jag gjorde Àven flera förbÀttringar pÄ sajten och Àr numera hans personliga webbansvarige.

Besök webbplatsen

Bangkok Nightlife

Bangkok Nightlife

Bangkok Nightlife Àr en webbguide för nöjesaktiviteter ? deras webbplats laddade lÄngsamt och de behövde snabb hjÀlp. Jag installerade en egen server Ät dem och gjorde ett par prestandaoptimeringar, pÄ sÄ vis reducerades laddtiden till 50%.

Besök webbplatsen

Gymjakt

Gymjakt.se

Gymjakt Àr Sveriges största gymlokaliseringstjÀnst och Àr ett projekt som drivs av mig och Robert Ekman. Hitta gym nÀra dig, extremt snabbt och enkelt.

Webbplatsen Àr byggd helt frÄn grunden med prestanda och tillgÀnglighet i fokus. Den uppdateras regelbundet med nya gym och funktioner.

Besök webbplatsen

En digital handbok

En digital handbok

DesignbyrÄn Liedgren Design ville ha ett verktyg för att skapa handböcker till sina kunder, dÀr de kan komma Ät allt sitt material pÄ egna underdomÀner.

Jag fick ett par riktlinjer för hur sajten skulle se ut och utvecklade sedan webbplatsen frÄn grunden.

KitchenLab

KitchenLab

Jag fick en förfrÄgan om att skapa en webbshop för köksredskap. Webbshopen utvecklades i plattformen Magento utifrÄn en skiss som jag fick av kunden.

Efter arbetets gÄng har jag löpande fÄtt nya uppdrag med allt ifrÄn nya kampanjsidor till sÄ kallade shop-in-shops, i samarbete med bland annat Recept.nu, Linas Matkasse och Findus.

Besök webbplatsen

Rostfritt.net

Rostfritt.net

Kunden ville ha en webbshop för skrÀddarsydd köksinredning i rostfritt stÄl, dÀr man sjÀlv fÄr bestÀmma exakt vilka mÄtt och tillbehör det ska vara.

Designen och webbshopen Àr byggd frÄn grunden, och inkluderar betallösning via kort, faktura och delbetalning.

Besök webbplatsen

Brf Rönningeborg

Brf Rönningeborg

BostadsrÀttsföreningen behövde förnya sin webbplats och tog kontakt med mig. Jag ritade upp en design Ät dem och skapade sedan webbplatsen frÄn grunden.

Jag hjÀlpte Àven till med vissa av texterna och tog vissa av fotografierna.

Besök webbplatsen

Din webbplats

Er webbplats

Blir er nya webbplats mitt nÀsta projekt?

Med 10 Ärs erfarenhet inom webbutveckling skapar jag webbplatser som Àr snabba, sÀkra och enkla att hantera.

Mer om mina tjÀnster