WordPress-utvecklare

Att över 20% av världens alla webbplatser är skapade i WordPress är ingen slump. WordPress är:

  • Enkelt att använda
  • Framtidssäkert
  • Extremt flexibelt

Jag är din WordPress-utvecklare som tar fram en webbplats efter dina och besökarnas behov.

WordPress-utvecklare

Skräddarsydda teman

För att göra ett professionellt intryck på dina besökare är det viktigt med ett ordentligt, responsivt WordPress-tema. Jag tar fram en design efter dina önskemål som jag vet kommer prestera.

WordPress blir vad jag gör det till

WordPress kan användas både till de enklaste sajter och de mest komplexa. Saknar du något? Då skapar jag det åt dig och integrerar det med din webbplats.

Skräddarsydda plugins

Alla webbplatser är unika, och ibland behövs funktioner utöver de som följer med WordPress. Som din WordPress-utvecklare skapar jag pluginet som gör det som behövs på din webbplats.

E-handel i WordPress

Ta betalt för dina produkter eller tjänster online, och hantera en webbshop direkt i WordPress. Med dig får du enkelheten och flexibiliteten. Läs mer

Ivars tillgänglighet och tillmötesgående har gjort att mitt arbete med min webbplats gått smidigt, snabbt och över förväntan!
Sati Bacchus Sati Bacchus, coach
Ivar är en klippa vad det gäller att föreslå eller själv göra förbättringar i programmering och SEO. Alla borde ha en Ivar!
Johan Julius, copywriter
När jag behövde en ny webbplats som var modern, responsiv och snabb vände jag mig till Ivar, vilket var en fullträff! Han var lyhörd för mina önskemål och mycket kunnig inom området. Han har ett smart tänk kring hur webbplatsen ska utformas för att vara användarvänlig och tilltala besökaren. Jag är oerhört nöjd med resultatet och kan varmt rekommendera Ivar!
Sofie Fahlström Sofie Fahlström, Breddgrad43