Portfolio

Här är ett urval av de sajter jag har gjort eller hjälpt.

Bonnier Tidskrifter

Bonnier Tidskrifter

Bonnier Tidskrifter behövde en kampanjsida för sin tidning Kamratposten, där de kan få ut all information i ett Excel-ark och importera till sitt affärssystem.

De tog kontakt med mig och tillhandahöll det material som skulle finnas med på sidan. Jag skötte även hosting av kampanjsidan och såg till att den skulle tåla hög belastning.

Urb-it

Urb-it

Urb-it levererar sina kunders varor till konsumenter inom en timme — snabbt, miljövänligt och personligt. De har på så vis fått mycket uppmärksamhet i media på senaste tiden, och när de frågar mig om hjälp blir svaret enkelt.

Jag utvecklade ett WooCommerce-plugin åt dem som gör det enkelt för deras kunder att erbjuda urb-it som leveransmetod i sina webbshoppar. Det är även jag som sköter framtida uppdateringar av pluginet.

Where's the Music

Where’s the Music

Festivalen Where’s the Music behövde bland annat en skräddarsydd evenemangskalender, som jag utvecklade som ett separat WordPress-plugin.

Under sin höga trafik fick de även seriösa prestandaproblem, varpå jag kontaktades för akut hjälp. Jag flyttade deras webbplats till en bättre server och gjorde diverse prestandaoptimeringar för att få den snabb och alert trots sin storlek.

Besök webbplatsen

Vianor

Vianor

Vianor utvecklade en intern webbshop för sina verkstäder i WooCommerce. Med många olika leverantörer ville de slippa kontakta varje leverantör manuellt för varje order de får in.

Jag skapade ett plugin åt dem som automatiskt delar upp inkommande orders per leverantör, där varje leverantör får en order med endast de produkter som har beställts från dem.

Leverantörerna kan även logga in och hantera sina egna produkter.

Peugeothuset

Peugeothuset

Peugeothuset i Eskilstuna var trötta på deras gamla webbplats, som de knappt hade någon kontroll över.

De kontaktade mig och jag skapade en ny, responsiv webbplats åt dem utifrån deras skiss. Webbplatsen gjordes i WordPress och är numera mycket enklare för dem att underhålla.

Besök webbplatsen

Breddgrad43

Breddgrad43

Breddgrad43 hjälper sina kunder att boka semesterresor på egen hand, och på så vis betala mindre än för motsvarande resa hos en resebyrå.

De hade köpt ett WordPress-tema de inte var nöjda med, därför utvecklade jag ett nytt tema åt dem från grunden. Jag tipsade även om hur de ska tänka kring SEO och kundkonvertering.

Besök webbplatsen

Dans på Rosor

Dans på Rosor

Kunden har tidigare sålt dansskor online, då via en annan plattform som hon inte var helt nöjd med. Jag vägledde henne till WooCommerce och skapade ett nytt WooCommerce-kompatibelt WordPress-tema.

Besök webbplatsen

Trafikskolan i Norberg

Trafikskolan i Norberg

Trafikskolan ville kunna ta betalt för kurser online, samtidigt som de inte var helt nöjda med designen på den dåvarande webbplatsen som inte matchade de övriga medierna.

Jag skapade ett nytt WordPress-tema åt dem utifrån deras grafiska profil, på så vis blev deras varumärke mer enhetligt. Sedan utvecklade jag en lösning baserad på WooCommerce så att deras kunder kan boka och betala online.

Besök webbplatsen

Falck Sverige

Falck Sverige

Falck hade tidigare ett verktyg för att anordna tävlingar och undersökningar, samt skapa interna evenemang. Verktyget var bristfälligt och omodernt, så jag hjälpte dem med att skapa ett nytt baserat på WordPress.

Det nya verktyget är mycket flexibelt och användarvänligt, både för besökarna och de anställda, samtidigt som det är mobilvänligt och följer Falck’s grafiska profil.

Torkild Sköld

Torkild Sköld

Den prisbelönta föreläsaren Torkild Sköld behövde ett statistikverktyg för biljettförsäljningen på sin webbplats, som drivs med WordPress och WooCommerce.

Jag gjorde även flera förbättringar på sajten och är numera hans personliga webbansvarige.

Besök webbplatsen

Bangkok Nightlife

Bangkok Nightlife

Bangkok Nightlife är en webbguide för nöjesaktiviteter — deras webbplats laddade långsamt och de behövde snabb hjälp. Jag installerade en egen server åt dem och gjorde ett par prestandaoptimeringar, på så vis reducerades laddtiden till 50%.

Besök webbplatsen

Gymjakt

Gymjakt.se

Gymjakt är Sveriges största gymlokaliseringstjänst och är ett projekt som drivs av mig och Robert Ekman. Hitta gym nära dig, extremt snabbt och enkelt.

Webbplatsen är byggd helt från grunden med prestanda och tillgänglighet i fokus. Den uppdateras regelbundet med nya gym och funktioner.

Besök webbplatsen

En digital handbok

En digital handbok

Designbyrån Liedgren Design ville ha ett verktyg för att skapa handböcker till sina kunder, där de kan komma åt allt sitt material på egna underdomäner.

Jag fick ett par riktlinjer för hur sajten skulle se ut och utvecklade sedan webbplatsen från grunden.

KitchenLab

KitchenLab

Jag fick en förfrågan om att skapa en webbshop för köksredskap. Webbshopen utvecklades i plattformen Magento utifrån en skiss som jag fick av kunden.

Efter arbetets gång har jag löpande fått nya uppdrag med allt ifrån nya kampanjsidor till så kallade shop-in-shops, i samarbete med bland annat Recept.nu, Linas Matkasse och Findus.

Besök webbplatsen

Rostfritt.net

Rostfritt.net

Kunden ville ha en webbshop för skräddarsydd köksinredning i rostfritt stål, där man själv får bestämma exakt vilka mått och tillbehör det ska vara.

Designen och webbshopen är byggd från grunden, och inkluderar betallösning via kort, faktura och delbetalning.

Besök webbplatsen

Brf Rönningeborg

Brf Rönningeborg

Bostadsrättsföreningen behövde förnya sin webbplats och tog kontakt med mig. Jag ritade upp en design åt dem och skapade sedan webbplatsen från grunden.

Jag hjälpte även till med vissa av texterna och tog vissa av fotografierna.

Besök webbplatsen

Din webbplats

Er webbplats

Blir er nya webbplats mitt nästa projekt?

Med 10 års erfarenhet inom webbutveckling skapar jag webbplatser som är snabba, säkra och enkla att hantera.

Mer om mina tjänster